Tehnologija narave ne pozna omejitev

Mitja Jereb je svoje življenje posvetil iskanju resnice, zadnjih 25 let pa tudi raziskovanju zakonov narave, starodavnih znanj, sodobnih tehnologij in zdravljenju – najprej sebe, potem še drugih. S spoznanji, ki jih je pri tem pridobil, je razvil lastno metodo zdravljenja, MIT tehnologijo, s katero je odpravil zdravstvene težave ali izboljšal zdravstveno stanje na tisoče ljudem.

Edita Ž.

Mitja s svojo ekipo terapevtov ne zavrne nikogar, saj verjame, da za vsakogar obstaja nova, boljša realnost. Po pomoč vsak dan prihajajo bolniki z različnimi oblikami raka, tudi taki, ki jih je uradna medicina odpisala kot neozdravljive, ljudje s težavami po cepljenju proti kovidu, bolniki s poškodbami, po možganski in srčni kapi, s težavami hrbtenjače, križa in kolkov, s problemi srca in ožilja, obolenji živčevja, z ginekološkimi težavami, kožnimi obolenji, Parkinsonovo boleznijo, boreliozo, multiplo sklerozo, epilepsijo … Kasneje številni prinesejo v dokaz ozdravitve ali izboljšanja zdravstvenega stanja rezultate kontrolnih preiskav pri zdravnikih konvencionalne medicine, ki jih slednji običajno označijo za neverjetne ali čudeže.

Metoda MIT temelji na kvantni mehaniki in je popolnoma naravna, saj uporablja vibracijo misli in občutka za spreminjanje zapisa obolelega predela telesa. Terapevt pri tem za ustvarjanje nove realnosti (stanje zdravega človeka) zavestno uporablja misli in občutke. Tako lahko brez kakršnih koli invazivnih pristopov in neželenih stranskih učinkov skoraj vsako telo povrne v prvotno stanje ali pa vsaj v stanje, v katerem lahko bolnik zaživi človeka dostojno življenje. Obravnave se vselej loti celostno in na začetku, z odstranjevanjem vzrokov bolezni.

Vzporedno z zdravljenjem pa Mitja Jereb resnice delovanja narave in do sedaj skrito znanje o človeških sposobnostih, ki jih ima vsak, prenaša tudi na nove generacije terapevtov. Nekateri pridejo na izobraževanje, ker bi radi rešili svoje težave, drugi imajo obolelega v družini, tretji so to začutili kot svoje poslanstvo. Pravo veselje je med njimi videti mlade, ki do zdravja pomagajo svojim staršem in starim staršem. Z metodo MIT se naučijo varnega rokovanja z energijo in svojim elektromagnetnim poljem ter dobijo konkretna orodja in znanja, s katerimi lahko razvijajo sposobnost ustvarjanja nove realnosti ter s tem odstranitve vseh vrst zdravstvenih težav sebi in drugim.

Timotejevo pričevanje

V nadaljevanju vas vabimo tudi k ogledu pogovora z enim od mladih bolnikov, ki so se zatekli k Mitji po pomoč. Za 21-letnega Timoteja Juriča je bil Mitja Jereb zadnje upanje, saj so ga zdravniki in specialisti uradne medicine poslali domov v paliativno oskrbo (uradna definicija: paliativna oskrba je aktivna celostna obravnava bolnikov z neozdravljivo boleznijo in podpora njihovim bližnjim). Timoteja, ki je bil po številnih kemoterapijah od pasu navzdol hrom, sta k Mitji pripeljala mama in oče in od prve terapije naprej gre optimističnemu mladeniču ves čas na bolje.

VIR: POGUMEN.SI