Postanite Humaster - gospodar svojih človeških moči.

Pridobite celostno znanje o tehnologiji narave, človeški energiji, mislih in čustvih. Naučite se razviti telekinetične sposobnosti in z njimi odpraviti vse zdravstvene težave sebe in svojih bližnjih.

Od telekineza do stvarnika - MIT TECHNOLOGY - Mitja Jereb

Zakaj ste tu?

V življenju ni naključij. Našli ste delavnico, ki vam bo dala znanje, orodja in odgovore, ki jih že dolgo iščete.

Veste, da obstaja več kot materialni svet in bi radi odkrili resnico o energiji in svojih močeh.

Slutili ste, da obstaja način, kako lahko zavestno spreminjate svojo realnost in tako ustvarjate življenje, ki ga želite.

Čutite, da nas živi energija, ki lahko odpravi vsa zdravstvena stanja in se želite naučiti rokovati z njo.

Postanite Humaster

“Ko s svojim magnetnim poljem, z mislijo in občutkom, v določenem času premaknete materijo ste osvojili teleknetično sposobnost. Ko osvojite telekinetične sposobnosti pomeni, da ste stvarnik svojih misli in občutkov ter s tem svoje nove realnosti. Postali ste Humaster – gospodar svojih človeških moči.”

– Mitja Jereb

Od telekineza do stvarnika - MIT TECHNOLOGY - Mitja Jereb
Od telekineza do stvarnika - MIT TECHNOLOGY - Mitja Jereb

Spoznajte resnico

Od telekineze do stvarnika je delavnica, ki vam nudi kar 28 ur izobraževanj in praktičnega usposabljanja. Mitja Jereb vam osebno odkrije resnice delovanja narave in skrito znanje o človeških sposobnostih, ki jih imate tudi vi.

Spoznali boste MIT pristop, ki vas nauči varnega rokovanja z energijo in svojim magnetnim poljem. Spoznali boste kaj je matrica (kvantna mehanika) in kako skozi matrico spremeniti svojo prihodnost. Dobili boste konkretna orodja in znanja s katerimi boste razvijali sposobnost ustvarjanja nove realnosti in s tem odstranitve vseh vrst zdravstvenih težav sebi in drugim. Po opravljeni delavnici prejmete priznanje in naziv Humaster.

Od telekineza do stvarnika

28 ur znanja in praktičnega usposabljanja

Od telekineza do stvarnika

MIT Tehnologija, 4000 let staro znanje

Od telekineza do stvarnika

Naziv HUMASTER

Poglej vajo in prvič začuti svoje čakre!

Verjetno ste za čakre že slišali, kako v resnici jih lahko začutimo, pa vam ni povedal še nihče! Večina znanja o čakrah je nepopolnega, zato si ljudje napačno predstavljajo delovanje čaker.

Prijavite se spodaj in posredovali vam bomo brezplačen video, ki vsebuje vajo čutenja svojih čaker, katera je del delavnice Od telekineze do stvarnika v vrednosti 1000 € , kjer lahko dobite celostno znanje o tehnologiji narave in uporabi MIT pristopa v praksi.

Od telekineza do stvarnika
PRIJAVA ČAKRE

Pripovedi naših strank

Kaj delavnica vključuje in kako poteka?

Izobraževanje poteka v 4 sklopih. V prvem delu se boste seznanili z energijo, začutili magnetno polje ter spoznali razlago energijskega odpuščanja. Sposobni boste premakniti predmet in osebo brez dotika in tako odklenili svoje telekinetične sposobnosti. V drugem sklopu boste dosegli prelomno točko ter se spoznali z visokimi nivoji spreminjanja realnosti z mislijo, občutkom in elektro-magnetnim poljem. Tretji in četrti sklop temeljita na praktičnem delu varne uporabe energije in se boste naučili MIT pristopa za samopomoč ter pomoč drugim osebam za odpravljanje zdravstvenih težav. Na delavnici je poskrbljeno za kosilo, prigrizke in pijačo.

Mitja Jereb - izumitelj zasebni raziskovalec

“Življenje je eno samo. Prijavite se na delavnico, da ga boste znali preživeti brez bolečin in izkoristiti v celoti.”

Mitja Jereb

OD TELEKINEZA DO STVARNIKA

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@mitjajereb.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo MIT TECHNOLOGY, razvoj moderne tehnologije, Mitja Jereb s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

Postanite Humaster in odklenite svoje sposobnosti

Cena = 1000€/osebo + 500€ za partnerja ali družinskega člana

Trajanje = 4-krat od 6 do 7 ur; skupaj cca 28 ur

Prijavite se še danes.

Izpolnite obrazec na levi ali pokličite na številki +386 40 686 144 , +386 68 644 325 in se naročite na obravnavo!

Tehnologija narave
TEHNOLOGIJA NARAVE
70% USPEŠNOST PRI RAKU
USPEŠNO REŠUJEMO RAKAVA OBOLENJA
BREZ STRANSKIH UČINKOV
BREZ STRANSKIH UČINKOV
BOLEČINO ODPRAVIMO TAKOJ
BOLEČINO ODPRAVIMO TAKOJ

Naročite se na naše novice!

Ne zamudite naših novic in ekskluzivnih delavnic, tečajev in izobraževanj.

PRIJAVA NA NOVICE