Pogosta vprašanja

Delavnica se odvija 4 sobote zapored.

Delavnice se začnejo bo 10h uri in trajajo do 6-7 ur.

Na delavnici poskrbimo za kavo, napitke, prigrizke ter organizirano kosilo.

Po končani delavnici pridobite celovito znanje o tehnologiji narave, konkretna orodja uporabe MIT tehnologije ( pristopa ) za svoje življenje in naziv Humaster.

Da. To je tehnologija narave, ki jo lahko osvoji vsak izmed nas in s tem pomaga sebi ter drugim. Z rednim prakticiranjem in doslednim upoštavnjem tehnik MIT pristopa boste postali vedno bolj uspešni pri odpravljanju zdravstvenih težav.

Nadaljevalni tečaj je v pripravi in vas obvestimo takoj, ko odpremo prvi datum.

Tečaj za smopomoč je enodnevna delavnica, kjer se naučite osnov in uporabe MIT pristopa na sebi, za odpravljanje bolečin in vseh vrst zdravstvenih stanj.

Od Telekineze do stvarnika je delavnica s celovitim znanjem po kateri postanete Humaster.

Bolečine lahko odpravimo ali znatno zmanjšamo že z eno obravnavo. Imamo veliko primerov, ko je stranka z bolečino živela leta in je od nas odšla brez bolečin.

Poškodbe in vnetja se po izkušnjah lahko dopravi v 2-3 obravnavi, odvisno od zahtevnosti.

Po prvi obravnavi pa večino strank občuti znatno izboljšanje med 30-50%.

Odpravljanje težjih stanj zahteva celovitejši pristop in je potrebno najprej telo očistiti težkih kovin in dvigniti pH vrednost telesa. Vsako telo in vsaka oseba sta unikatna, zato ni mogoče v naprej oceniti koliko časa bo potrebno.

Večino strank pride k nam, ko niti klasična medicina niti alternativna medicina ne najde rešitve. Mnogo njim smo pomagali povrniti dostojno življenje ali popolnoma odstraniti neželjena stanja. Obstaja verjetnost, da boste do nas prišli prepozno, v nasprotnem primernu vam bomo z MIT pristopom lahko pomagali.

Obravnava se izvaja individualno in traja med 20 min in eno uro. Izvaja jo terapevt – Humaster.

Obravnava se izvaja brez dotika, kjer terapevt s svojim magnetnim poljem vpliva na magnetno polje stranke z mislijo in občutkom. Pri obravnavi se uporablja tudi ( odvisno od primera ) ionizator in ozonator, ki jih je razvil Mitja Jereb.

Prvi pregled načeloma opravite pri Mitji Jerebu, ki preveri stanje in vam razloži celoten postopek ter vam dodelil primernega terapevta – Humastra.

Naši terapevti Humastri bodo do vas pristopili s celotnim znanjem MIT tehnologije.

Da. V zadnjih dveh letih smo se pogosto srečevali z ljudmi, ki jim je COVID-19 pustil posledice kot so, nespečnost, utrujenost, težave z dihali … in jih uspešno odstranjujemo.

Uspešno dvignemo imunski sistem, da telo lahko predela neželjene reakcije in se povrne dobro počutje. Odpravimo morebitno vnetje srčne mišice, da se telesu povrne moč.

Po potrebi oksidiramo večino težkih kovin, da jih telo lahko izloči in več ne vplivajo na živčni sistem.

Prvi posvet ponavadi ni namenjen obravnavi.

Na prvem posvetu se oceni potek obravnav in kaj je potrebno za čim bolj uspešno dostranitev težave. Ali se bo že začela izvajati obravnava bo ocenil terapevt – Humaster.

Cena ena terapije je 70 eur.

Za socialno ogrožene s potrdilom so obravnave brezplačne.

Način plačila se dogovorite na prvem posvetu.

Tehnologija narave
TEHNOLOGIJA NARAVE
70% USPEŠNOST PRI RAKU
USPEŠNO REŠUJEMO RAKAVA OBOLENJA
BREZ STRANSKIH UČINKOV
BREZ STRANSKIH UČINKOV
BOLEČINO ODPRAVIMO TAKOJ
BOLEČINO ODPRAVIMO TAKOJ

Naročite se na naše novice!

Ne zamudite naših novic in ekskluzivnih delavnic, tečajev in izobraževanj.

PRIJAVA NA NOVICE